Prima pagină Lumea digitala

Instagram va putea traduce automat orice limbă

Redactia Descopera.ro | 06.25.2016 | ● Vizualizări: 544
Foto:cultofmac.com     + zoom
Galerie foto (1)

Un nou anunţ publicat pe contul oficial Instagram informează utilizatorii despre o nouă funcţie iminentă, care va ajuta utilizatorii din diverse ţări ale globului să interacţioneze mai uşor între ei. Este vorba despre traduceri automate, o funcţie implementată deja pe Facebook.

La lansare, funcţia de traducere va oferi suport pentru 24 de limbi. Acestea vor putea fi traduse cu o simplă apăsare de buton sub textul afişat, indiferent dacă acesta se află în descrierea fotografiei, pe profilul de utilizator sau în comentarii. Facebook face acest lucru de multă vreme, folosind până de curând Bing Translations, însă de curând a făcut tranziţia la un algoritm propriu, bazat pe „deep learning”. Acelaşi algoritm va fi implementat şi pe Instagram în viitorul apropiat, iar suport pentru mai multe limbi va fi adăugat în timp.

Nu există o dată exactă pentru lansarea acestei funcţii, însă anunţul specifică că mulţi dintre utilizatori o vor primi în următoarea lună. De asemenea, traducerile vor fi disponibile doar pentru articolele şi comentariile publicate de curând, întrucât sistemul de „învăţare” al limbilor abia a fost pornit de curând şi analizează exclusiv conţinutul nou.

Sursa: go4it.ro

Vă mai recomandăm şi: Modalitatea simplă prin care poţi avea mai multe Like-uri pe Instagram

                                             Surpriză oferită de Instagram utilizatorilor

                                         Credea că nimeni nu-i vede pozele publicate pe Instagram. Acum are peste 1,7 milioane de fani (Galerie FOTO)