Home » Lumea digitală » Facebook Messenger adaugă o nouă funcţie pentru apelurile video

Facebook Messenger adaugă o nouă funcţie pentru apelurile video

Publicat: 29.06.2017
Facebook integrează din ce în ce mai multe funcţii foto în aplicaţiile sale, iar acum începe să caute noi locuri în care să putem folosi filterele în timp real şi alte astfel de brizbrizuri. Noua victimă a decoraţiunilor pentru cameră este apelul video prin intermediul Messenger, care beneficiază acum de majoritatea funcţiilor pe care le putem folosi atunci când realizăm o fotografie pentru publicare pe Timeline sau pentru funcţia Stories.
Cei care aleg să iniţieze apeluri video prin intermediul aplicaţiei Messenger pentru mobil vor beneficia acum de filtre care schimbă culorile, asemeni funcţiilor din Instagram sau Facebook, vor putea include efecte animate inspirate de reacţiile clasice de pe Facebook precum „Love”, ”wow”, „angry”, etc. şi vor putea realiza chiar şi capturi de ecran cu un singur buton, care pot apoi fi publicate online, informează Go4it.
 
Adăugarea de funcţii distractive de acest gen în apeluri video în timp real este probabil o strategie de a atrage mai mulţi utilizatori către Messenger, întrucât mulţi folosesc pentru acest tip de comunicare servicii concurente. 
Sursa: Go4it
 
Citeşte continuarea în  Go4it.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase