Home » Lumea digitală » Ochelarii Spectacles realizaţi de Snapchat vor putea fi folosiţi şi pe Instagram şi Facebook

Ochelarii Spectacles realizaţi de Snapchat vor putea fi folosiţi şi pe Instagram şi Facebook

Ochelarii Spectacles realizaţi de Snapchat vor putea fi folosiţi şi pe Instagram şi Facebook
Publicat: 01.07.2018
Ochelarii inteligenţi Spectacles de la Snap Inc., sunt foarte utili pentru cei care doresc să realizeze fotografii şi clipuri video oricând şi oriunde fără să apeleze la smartphone, însă dezavantajul este că fişierele video realizate în acest fel sunt realizate pentru a fi publicate pe reţeaua de socializare Snapchat.
Având în vedere că nu foarte mulţi utilizatori de Snapchat se înghesuie să cumpere aceşti ochelari, compania a decis să permită salvarea clipurilor şi în alte formate, compatibile cu alte reţele.
 
Filmările realizate cu cele două generaţii de ochelari Spectacles sunt puţin ciudate, fiind înregistrate în de formă circulară, mişcarea telefonului în diverse direcţii dezvăluind mai mult din materialul înregistrat. Din păcate, aceste filmări apar aşa doar pe Snapchat, pe toate celelalte reţele clipurile fiind încadrate într-un cerc. Un nou update al aplicaţiei pentru mobil a reţelei va permite însă salvarea şi în formate mai „normale”.
 
Pe lângă posibiltatea de a salva clipurile în cerc cu fundal alb sau negru în galeria locală, va exista acum posibiliatea de a salva clipurile în format pătrat cu raport de aspect 1:1 sau în format widescreen 16:9. Aceste fişiere vor fi rezultatul unui decupaj din clipul original, pierzând astfel elementele din material de la mergini şi probabil scăzând puţin rezoluţia. 
 
Continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase