Home » Lumea digitala » Noile iPhone X, iPhone 9 şi iPhone X Plus au apărut în imagini neoficiale

Noile iPhone X, iPhone 9 şi iPhone X Plus au apărut în imagini neoficiale

Descopera 07.19.2018
Noile iPhone X, iPhone 9 şi iPhone X Plus au apărut în imagini neoficiale
Încă de la începutul anului 2018 am auzit despre strategia Apple pe piaţa de smartphone-uri care include trei modele noi, toate cu ecrane decupate şi fără senzori de amprentă. Întrucât zvonurile cele mai recente spun aceleaşi lucruri, este greu de crezut că vom avea parte de vreo surpriză la acest capitol din partea companiei. Noi imagini cu componente pentru noile telefoane prezintă cele trei dimensiuni ale panourilor de sticlă frontale, acestea aliniindu-se la informaţiile din trecut.

În anii trecuţi am văzut pe contul de Twitter @VenyaGeskin1 mai multe imagini neoficiale de dinainte de lansarea oficială a unor smartphone-uri precum iPhone X sau Galaxy S9. Acestea s-au dovedit a fi adevărate, deci sursa imaginilor este reputabilă din acest punct de vedere, majoritatea zvonurilor care au pornit de aici fiind ulterior confirmate.

De asemenea, Slashleaks, o altă sursă vine cu imagini similare cu informaţii colectate din alte surse, care prezintă o situaţie similară. Diferenţa este că imaginea Slashleaks este o randare 3D, nu o fotografie reală.

Avem cele trei modele de iPhone în ordinea dimensiunilor: urmaşul lui iPhone X cu hardware actualizat, cu ecran de 5,8”, modelul „iPhone 9” mai ieftin, cu ecran LCD (nu OLED) de 6,1” şi fără 3D Touch, iar în cele din urmă iPhone X Plus, modelul cu ecran imens de 6,5” bazat pe tehnologie OLED, care va creşte si mai mult preţul mediu al acestor dispozitive.

Citeşte continuarea pe go4it.