Prima pagină Lumea digitala

O dronă „Made in Romania” a impresionat străinii VIDEO

Redactia Descopera.ro | 10.20.2018 | ● Vizualizări: 1121
O dronă „Made in Romania” a impresionat străinii. Ce are special noul dispozitiv | VIDEO     drona, romania, dispozitiv, special, straini, construire, specialisti, continut + zoom
Galerie foto (1)

A apărut pe piaţă cea mai bună dronă din lume, după spusele specialiştilor, DroneX Pro, care conţine o cameră HD construită chiar în interiorul ei şi este făcută în România. O astfel de dronă ar costa în mod normal între 400 şi 900 de dolari, informează simplediscountfinder.com.

Spre deosebire de restul dronelor foarte scumpe, acest dispozitiv este de mărimea unui smartphone. Este uşor de folosit şi mult mai ieftin: 99 de dolari, scrie Mediafax.

DroneX Pro este un nou model de dronă, construită în aşa fel încât toată lumea să o poată mânui. Design-ul este făcut de doi ingineri care au descoperit că restul dronelor sunt foarte grele, greu de utilizat şi de transportat.

Noul dispozitiv este uşor de folosit, poate face Livestream şi să înregistreze clipuri video direct pe telefon.Specialiştii spun că este cea mai uşor de tranportat dronă a lumii, alte beneficii fiind faptul că este uşor de folosit, are cameră HD şi un preţ foarte bun.

 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI