Home » Lumea digitală » Galaxy A70 şi A90 de la Samsung vor avea ecrane „decupate” Infinity-U, Infinity-V şi Infinity-O

Galaxy A70 şi A90 de la Samsung vor avea ecrane „decupate” Infinity-U, Infinity-V şi Infinity-O

Galaxy A70 şi A90 de la Samsung vor avea ecrane „decupate” Infinity-U, Infinity-V şi Infinity-O
Publicat: 09.11.2018
Atracţia principală a conferinţei Samsung de miercuri seară a fost telefonul pliabil cu ecran Infinity-Flex, însă mulţi au trecut cu vederea faptul că samsung a anunţat noi display-uri numite Infinity-U, Infinity-V şi Infinity-O, fiecare cu decupaj în formă diferită (unul dintre ele fiind chiar perforat), alături de un nou panou numit „New Infinity” care probabil că va putea găzdui camere foto şi senzori sub panou, pentru un design complet de sus până jos. Avem acum şi primele zvonuri despre dispozitivele care vor folosi aceste noi modele de ecran AMOLED.

Conform Ben Geskin, leaker cu renume (care a prezentat multe smartphone-uri înainte de anunţul oficial), primele smartphone-uri cu ecrane Infinity din generaţia nouă vor fi Galaxy A70 şi Galaxy A90, care nu vor înlocui pe piaţă actualele A7 şi A9. Acestea vor fi modele superioare, probabil cu capabilităţi şi preţuri mai înalte, care vor fi livrate cu ecrane Infinity decupate sau perforate. Nu este clar ce model de display va ajunge pe aceste dispozitive., însă. De asemenea, preţurile lor nu vor fi la fel de înalte precum cele ale dispozitivelor „flagship” precum Galaxy S9 şi Note9, sau S10, scrie Go4it.

Cât despre display-uri în sine, acestea sunt denumite în funcţie de forma decupajului. Samsung nu a oferit până acum telefoane cu ecrane decupate, însă din 2019, acestea vor veni cu decupaj în formă de U în centru, similar cu notch-ul de pe Essential Phone, cu un decupaj în formă de V, un artificiu mai degrabă de design, decât util şi un decupaj în formă de O, care practic perforează ecranul în colţul din stânga (deşi probabil că acest orificiu ar putea fi realizat oriunde pe suprafaţa ecranului). Nu este clar însă ce reprezintă noul panou „New Infinity” şi dacă acesta va fi folosit pentru Galaxy S10, sau dacă modelul de top de anul viitor va fi echipat cu unul dintre celelalte modele.

Cert este că utilizatorii de smarpthone-uri vor avea începând de anul viitor mai puţine opţiuni din care să aleagă în cazul în care nu vor un ecran decupat. Samsung era ultimul producător important care nu lansase încă un astfel de dispozitiv. Lansarea Galaxy A70 şi A90 este aşteptată în luna februarie, cu puţin timp înaintea debutului lui Galaxy S10. Înaintea acestora este însă programată lansarea lui A8s, un smartphone cu ecran decupat Infinity-O, confirmat deja de câteva săptămâni.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase