Home » Lumea digitală » Galaxy A8s a fost în sfârşit prezentat: când se va lansa şi la ce să se aştepte consumatorul

Galaxy A8s a fost în sfârşit prezentat: când se va lansa şi la ce să se aştepte consumatorul

Galaxy A8s a fost în sfârşit prezentat: când se va lansa şi la ce să se aştepte consumatorul
Publicat: 11.12.2018
Galaxy A8s, smartphone-ul mult aşteptat, a fost prezentat în mod oficial de către compania Samsung. Acesta este primul model de telefon care are display Infinity-O, perforat în colţul din stânga-sus pentru camera foto frontală. Design-ul permite realizarea unui telefon cu „full screen” fără să apeleze la un decupaj în partea de sus, iar difuzorul pentru apeluri este ascuns subtil într-o fantă dintre protecţia de sticlă de pe partea din faţă şi rama metalică a telefonului.

Galaxy A8s se potriveşte în ceea ce priveşte specificaţiile hardware pe care le ştiam deja din leak-urile din ultimele câteva săptămâni. Este un dispozitiv echipat cu un ecran de 6,4” perforat, primul de pe piaţă, care beneficiază de un raport de aspect de 19,5:9 şi rezoluţie Full HD+ 2.340 x 1.080 pixeli. Însă nu paresă aibă  model cu ecran AMOLED, precum telefoanele Samsung din trecut, deoarece compania a apelat la un  LCD al companiei chineze BOE, scrie go4it.

Telefonul are un chipset Snapdragon 710, 6 sau 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă,  un acumulator de 3.400 mAh şi un slot pentru carduri microSD. Camera foto de pe spate are trei senzori: unul de 24 megapixeli f/1.7 principal, unul pentru zoom de 10 megapixeli f/2.4 şi altul de adâncime pentru modul portret „live photo” de 5 megapixeli f/2.2. Camera frontală are un senzor de 24 megapixeli.

Telefonul este din sticlă pe ambele părţi, iar pe capacul din spate este poziţionat şi un senzor oval pentru amprentă, aflat în centrul dispozitivului, fiind o poziţie destul de confortabilă, comparativ cu modelele din anii trecuţi.

Samsung Galaxy A8s va putea fi pre-comandat în China, începând cu 21 decembrie, în variantele de culoarea albastru şi verde, însă nu a fost încă anunţat un preţ oficial pentru acesta.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase