Home » Lumea digitală » Preţul plătit de români pentru Netflix în comparaţie cu alte ţări

Preţul plătit de români pentru Netflix în comparaţie cu alte ţări

Publicat: 01.01.2019
Preţul plătit de români pentru Netflix în comparaţie cu alte ţări
Netflix a fost lansat în urmă cu doar câţiva ani în România şi deja a devenit unul dintre cele mai populare servicii de streaming video din ţară. Conform unui studiu realizat de Comparitech, un abonat Netflix din România plăteşte pe lună un preţ mediu de aproximativ 0,00224 dolari per titlu disponibil.

Valoarea a fost obţinută peim împărţirea preţului abonamentului de bază de 8 euro (9.01 dolari) la numărul de titluri disponibile pe Netflix la noi în ţară (1.163 de seriale şi 2.854 filme, pentru un total de 4.017 titluri diferite). În comparaţie cu alte ţări, ne aflăm undeva pe la mijlocul clasamentului), însă am putea să primim o ofertă mult mai bună.

Canada este ţara în care Netflix costă cel mai puţin, raportat la costul per titlu. Cu un abonament de 9 dolari canadieni, adică 6,9 dolari americani, Canadienii au acces la 5.561 de titluri, costul per titlu fiind de numai 0,00124 dolari, adică aproape la jumătate faţă de abonamentul din România. Americanii sunt, însă  abia pe locul al şaptelea. Cu 5.839 de titluri disponibile şi un abonament de 8 dolari pe lună. Conform raportului costul mediu per titlu este de 0,00137 dolari.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase