Home » Lumea digitală » Motorola RAZR, relansat sub forma unui telefon pliabil. Care va fi preţul dispozitivului

Motorola RAZR, relansat sub forma unui telefon pliabil. Care va fi preţul dispozitivului

Motorola RAZR, relansat sub forma unui telefon pliabil. Care va fi preţul dispozitivului
Publicat: 22.01.2019
Motorola RAZR a fost cel mai de succes smartphone cu clapetă al tuturor timpurilor. În 2019 telefoanele pliabile vor aduce pe piaţă înapoi design-urile de tip „clamshell”, iar Lenovo doreşte să readucă în prim plan brandul RAZR sub forma unui dispozitiv actualizat.

Wall Street Journal scrie că Lenovo se bazează pe brandul RAZR pentru a intra pe piaţa de dispozitive pliabile, care momentan se bucură de un singur dispozitiv disponibil: Royole FlexPai este un dispozitiv care demonstrează mai degrabă limitările de design ale acestei categorii de produse. Atât Samsung, cât şi Huawei se pregătesc de lansarea unor dispozitive pliabile în următoarele câteva luni, aşadar nu este tocmai ieşit din comun pentru un jucător important pe piaţa de electronice precum Lenovo să pregătească ceva similar.

Motorola RAZR în varianta sa pliabilă va fi însă un produs foarte diferit faţă de cel original. Telefonul va avea la bazat platforma Android, care deja a fost confirmată pentru suport oficial pentru dispozitive pliabile şi va intra pe piaţă la un preţ nu tocmai accesibil.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase