Home » Lumea digitală » Specificaţiile tehnice, data de lansare şi preţul lui Samsung Galaxy S10e

Specificaţiile tehnice, data de lansare şi preţul lui Samsung Galaxy S10e

Specificaţiile tehnice, data de lansare şi preţul lui Samsung Galaxy S10e
Publicat: 09.02.2019
Detaliile despre modelul Samsung Galaxy S10e care urmează să fie lansat în cadrul evenimentului ”Unpacked” (care va avea loc pe 20 februarie) au scăpat aproape complet pe internet. Acum există imagini clare cu cel mai ieftin model de S10, specificaţiile tehnice ale dispozitivului şi preţul estimativ la care va ajunge pe piaţă. Acesta pare să fie dispozitivul care va concura direct cu iPhone XR, la rândul său cel mai ieftin model din gama de smartphone-uri Apple.

Samsung Galaxy S10e: display perforat Infinity-O

Samsung Galaxy S10e are la bază design-ul modelelor superioare Galaxy S10 şi Galaxy S10+, dar va fi echipat cu componente diferite în câteva puncte cheie. În primul rând, ecranul său Infinity-O nu va fi curbat. Acesta va beneficia de un panou AMOLED de 5,8”, însă acesta va avea o ramă semnificativ mai pronunţată pe laterale. Sticla care îl va acoperi va fi „2.5D”, adică doar rotunjită, nu complet curbată aşa cum sunt smartphone-urile Samsung din ultima perioadă. În colţul din dreapta-sus, acesta va fi perforat, aici fiind găzduită camera frontală cu un singur senzor.

Samsung Galaxy S10e: specificaţii tehnice

Cât despre hardware, telefonul va beneficia de aceleaşi componente generale precum modelele superioare în versiunile lor de bază. Galaxy S10e va beneficia de un chipset Snapdragon 855 în SUA şi China şi de un chipset Exynos 9810 în varianta sa internaţională, care va fi disponibilă şi în Europa (inclusiv în România). Acesta va fi disponibil într-o singură configuraţie, cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă, cu posibilitatea de a extinde capacitatea printr-un card microSD.

Bateria va avea capacitatea de 3.100 mAh, iar pe partea din spate va fi integrat un sistem dual-camera, probabil asemănător cu cel de pe Galaxy S9+ de anul trecut, cu o cameră principală cu diafragmă variabilă şi o cameră secundară cu zoom 2x. Spre deosebire de modelele Galaxy S10 şi S10+, acest model nu va avea senzor de amprentă în display. Samsung a ales un senzor de amprentă integrat în butonul „power”, pe laterala din dreapta a telefonului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase