Home » Lumea digitală » Cum arată Nokia 9 PureView? Primul telefon cu cinci camere foto

Cum arată Nokia 9 PureView? Primul telefon cu cinci camere foto

Cum arată Nokia 9 PureView? Primul telefon cu cinci camere foto
Publicat: 12.02.2019
Nokia 9 PureView este cel mai aşteptat smartphone al companiei HMD Global. După numeroase zvonuri referitoare la design-ul lui Nokia 9, avem şi primele imagini clare cu telefonul.

91mobiles a pus mâna pe imagini care par a fi oficiale, menite să fie lansate la pachet cu un comunicat de presă. Imaginile au ajuns pe internet însă înainte de termen. 

Nokia 9 PureView – camera

Camera foto cu cinci senzori pare să fie amplasată pe partea din spate a telefonului, într-un sistem care integrează şi un blitz LED, dar şi ceea ce pare a fi un laser pentru focalizare, optica fiind realizată de ZEISS. Desigur, fiind un telefon care se lansează în 2019, acel punct negru ar putea fi parte dintr-un sistem de camere TOF (Time of Flight), care să poată detecta mai bine mişcarea şi obiectele din jur.

Nokia 9 PureView – design

Construcţia telefonului pare să fie realizată din sticlă şi aluminiu, asemeni altor modele Nokia din ultima perioadă, în timp ce logo-ul Android One sugerează că telefonul va rula Android 9.0 Pie în variantă nemodificată şi că va primi actualizări software timp de cel puţin doi ani. Mai mult, pe partea din faţă putem observa un senzor de amprentă în display, într-o poziţie similară cu senzorul de pe OnePlus 6T sau Huawei Mate 20 Pro.

Continuarea pe Go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase