Home » Lumea digitala » Au fost stabilite preţurile de vânzare pentru Xiaomi Mi 9 şi Mi 9 Explorer

Au fost stabilite preţurile de vânzare pentru Xiaomi Mi 9 şi Mi 9 Explorer

02.20.2019
Au fost stabilite preţurile de vânzare pentru Xiaomi Mi 9 şi Mi 9 Explorer
Cu multe specificaţii deja confirmate, noul smartphone de top Xiaomi Mi 9 şi versiunea în carcasă rezistentă la apă şi praf Mi 9 Explorer vor fi prezentate oficial în cursul zilei de miercuri, urmând să-şi facă apariţia în ofertele magazinelor în cursul săptămânilor viitoare.

Xiaomi Mi 9 foloseşte un senzor SONY IMX 586 pentru obţinerea de poze la rezoluţia de 48MP şi este echipat cu un sistem triple-camera. Un alt senzor de 12MP foloseşte la obţinerea pozelor în modul wide, iar un al treilea senzor optic permite aproximarea adâncimii şi aplicarea efectelor bokeh. La partea din faţă găsim un senzor SONY IMX 576, cu rezoluţie 24MP, scrie go4it.

Configuraţia se bazează chipsetul Snapdragon 855, noul flagship Qualcomm dezvoltat pentru folosirea cu telefoane high-end. Acesta include un modem X24 LTE, cea mai rapidă soluţie oferită până acum de Qualcomm pentru conectarea la reţele 4G. Pe lista dotărilor mai intră un acumulator de 3500 mAh şi tenologie pentru încărcare rapidă, dar fără funcţia de încărcare wireless nu este suportată, însă producătorul asiatic include în pachetul cu accesorii un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de până la 32W prin cablul USB-C.

Lista dotărilor ar mai putea include un senzor de amprente instalat sub ecran.

Cu preţ începând de la 430 de euro pentru versiunea de bază, Xiaomi Mi 9 ridică preţul la un foarte rezonabil 480 euro în cea mai bine echipată versiune la partea de hardware.

Schimbând capacul din sticlă cu finisaj iridescent cu unul transparent prin care pot fi întrezărite componentele aflate la interior, modelul Xiaomi Mi 9 Transparent Edition duce costul la 520 euro.
 
Oferta include o cantitate de 12GB memorie RAM şi o adaptare mai solidă a capacului transparent întâlnit la modelul Explorer.