Home » Lumea digitală » ZTE se întoarce cu ambiţii mari: noi modele de telefoane cu design-uri mai puţin obişnuite: Axon V şi Axon S

ZTE se întoarce cu ambiţii mari: noi modele de telefoane cu design-uri mai puţin obişnuite: Axon V şi Axon S

ZTE se întoarce cu ambiţii mari: noi modele de telefoane cu design-uri mai puţin obişnuite: Axon V şi Axon S
Publicat: 24.03.2019
După un an 2018 extrem de solicitant la nivel legal, ZTE revine anul acesta cu cu planuri măreţe, propunând două design-uri de smartphone-uri mai puţin obişnuite. Acestea au în vedere realizarea de dispozitive cu ecrane fără decupaj şi fără o ramă pronunţată de jur împrejurul acestora. Totuşi, reprezentanţii ZTE vin cu soluţii alternative pentru poziţionarea camerelor foto. Astfel, ZTE Axon V şi ZTE Axon S ar putea fi cele mai interesante dispozitive mobile din 2019, cel puţin la capitolul construcţie, dacă nu obligatoriu la capitolul performanţă.

Modelul ZTE Axon V este de departe cel mai ciudat dintre cele două, fiind unul dintre cele mai simple şi mai elegante dispozitive de pe piaţă. ZTE a ales să „strice” simetria dispozitivului, ataşând camerele frontale pe partea din dreapta. Astfel, telefonul pare să aibă o „excrescenţă”, iar butonul de power este mutat puţin mai jos.

 

ZTE speră la un raport corp/display foarte aproape de 100%, însă dacă am lua în calcul şi spaţiul extra ocupat de camere, probabil că ajungem la un raport similar cu cel de pe iPhone X. ZTE prezintă acest telefon cu un display OLED de 6,8” pe format 21:9, nu foarte diferit faţă de cel folosit de Sony pe noile modele Xperia 1 şi Xperia 10. Formatul înalt ar trebui să asigure o experienţă mai plăcută de vizualizare pentru conţinut video. Pe partea din spate nu pot fi observate decât alte două camere şi logo-ul ZTE.

Spre deosebire de acesta, ZTE Axon S este un telefon mult mai „elegant” din punct de vedere al design-ului, adoptând un format mai „obişnuit”, probabil 18,5:9, pentru display, însă vine cu un sistem slider care glisează pe orizontală, nu pe verticală cum am văzut pe smartphone-urile de anul trecut. ZTE a folosit însă sistemul de glisare într-un mod foarte inteligent, ascunzând camerele de pe ambele părţi folosindu-l.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase