Home » Lumea digitală » Gaura din ecranul lui Galaxy S10 creează probleme utilizatorilor de Snapchat

Gaura din ecranul lui Galaxy S10 creează probleme utilizatorilor de Snapchat

Gaura din ecranul lui Galaxy S10 creează probleme utilizatorilor de Snapchat
Publicat: 10.05.2019
Adaptarea aplicaţiilor la decupaje în ecran a venit destul de repede, însă nu toate soluţiile sunt eficiente. Mulţi dezvoltatori au început să se ferească de poziţionarea unor elemente importante în partea centrală de sus, mutând anumite elemente şi butoane în colţurile superioare ale ecranului.

Se pare însă că această decizie afectează acum utilizatorii telefoanelor cu decupaj în colţ, precum modelele din seria Galaxy S10. Un exemplu concret este aplicaţia Snapchat, al cărui buton pentru încheierea unui apel video este suprapus aproape perfect cu camera foto de pe Galaxy S10+.

 

Utilizatorii de Snapchat au început să se plângă pe reţelele de socializare în legătură cu problemele de interfaţă pe care aplicaţia de Android o are pe cele mai noi modele de smartphone-uri Samsung. Utilizatorii de Galaxy S10, S10+ şi S10e se lovesc de o problemă foarte mare: butonul pentru încheierea unui apel video din cadrul aplicaţiei este poziţionat în colţul din dreapta-sus, exact unde este camera foto poziţionată.

În timp ce utilizatorii de S10 şi S10e au o parte mai mare a butonului disponibilă, putând apăsa pe el, cei care folosesc Galaxy S10+ au probleme mai mari. Apăsarea butonului este foarte complicată, butonul fiind foarte puţin vizibil sub decupajul camerei. Din mai multe încercări, acesta poate fi apăsat, însă este clar că experienţa de utilizare este problematică pe acest dispozitiv.

Continuarea în Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase