Home » Lumea digitală » Review Samsung Galaxy S10+: telefonul cu Android de referinţă pentru anul 2019

Review Samsung Galaxy S10+: telefonul cu Android de referinţă pentru anul 2019

Review Samsung Galaxy S10+: telefonul cu Android de referinţă pentru anul 2019
Publicat: 15.03.2019
A ajuns Samsung Galaxy S10+! Cel mai performant smartphone produs până acum de către Samsung este în redacţia Go4it, unde am avut ocazia să-l întoarcem pe toate părţile.

Samsung produce deja de un deceniu smartphone-uri premium din gama Galaxy S, iar S10+ este rezultatul ultimilor 10 ani de avans tehnologic. Acesta nu reprezintă doar o simplă evoluţie a modelelor S9 şi Note9 de anul trecut, ci este punctul de pornire al următorului deceniu de dispozitive mobile sud coreene. Samsung doreşte să demonstreze cu acest model că este liderul pieţei de smartphone-uri, integrând în S10+ toate tehnologiile avansate la care are acces.

Samsung Galaxy S10+ – Display

Display-ul lui Galaxy S10+ este de departe cel mai impresionant aspect al său. Acesta abordează noul design perforat în colţul din dreapta sus, aici fiind găzduite cele două camere foto frontale. Ecranul este realizat folosind un panou Dynamic AMOLED numit Infinity-O, cu diagonală de 6,4” şi rezoluţie QHD+, acesta fiind primul de pe piaţă care integrează şi tehnologia HDR10+, prezentă până de curând doar pe televizoarele 4K foarte scumpe. Redarea culorilor este excelentă, acesta fiind şi primul ecran Samsung care vine din fabrică configurat pe un profil de culoare „natural”, care nu suprasaturează nuanţele de roşu. Cu o luminozitate de 1.200 de niţi şi margini curbate la margine, acesta este probabil cel mai bun ecran integrat până în prezent pe un telefon mobil.

Desigur, micile neajunsuri ale modelelor mai vechi cu margini curbate sunt în continuare prezente: elementele de pe marginea ecranului pot fi atinse din greşeală, iar anumite butoane şi meniuri de pe laterale pot fi mai dificil de apăsat. Decupajul pentru cameră pare ciudat la prima vedere, fiind semnificativ mai mare decât cel de pe View 20, însă te obişnuieşti cu el după câteva minute de utilizare. Rămâne însă puţin derutant faptul că indicatoarele pentru baterie şi semnal sunt acum împinse puţin mai spre stânga.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase