Home » Lumea digitală » LG a lipit bateria unui telefon cu adeziv permanent şi nu poate fi schimbată decât în service-uri autorizate

LG a lipit bateria unui telefon cu adeziv permanent şi nu poate fi schimbată decât în service-uri autorizate

LG a lipit bateria unui telefon cu adeziv permanent şi nu poate fi schimbată decât în service-uri autorizate
Publicat: 17.05.2019
Foarte elegant şi prezentat într-o carcasă acoperită cu sticlă, vârful de gamă LG G8 ThinQ este genul de smartphone la care nu poţi repara sau înlocui nimic fără o vizită la centrul de service.

Unul dintre marile compromisuri făcute de dragul unui aspect exterior mai plăcut este renunţarea la bateria detaşabilă. Însă pentru modelul G8 ThinQ cinceptul este dus la o extremă nedorită, producătorul fixând acumulatorul telefonului cu un adeziv deosebit de puternic, care face aproape imposibilă extragerea acestuia în stare intactă. Desigur, este de bun simţ să presupunem că acumulatorul va fi înlocuit doar dacă este defect, însă riscul de a deforma şi şasiul carcasei este foarte mare, fapt ce ar  compromite întregul telefon, potrivit Go4it.

Exceptând acumulatorul, carcasa lui LG G8 ThinQ este uşor accesibilă pentru dezasamblare  iar componentele aflate la interior au un design modular. Elemente precum conectorul USB, camerele foto şi ecranul pot fi înlocuite fără probleme deosebite.

Revenind la acumulator, durata medie de viaţă a acestuia este de 2-3 ani, timp suficient pentru ca utilizatorii G8 ThinQ să economisească pentru achiziţionarea unui nou flagship LG, sau de la alt producător smartphone.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase