Home » Lumea digitală » Nokia 3.2 este disponibil în România

Nokia 3.2 este disponibil în România

Nokia 3.2 este disponibil în România
Publicat: 14.06.2019
HMD Global a anunţat un nou smartphone din gama „entry” a familiei de dispozitive mobile Nokia, care este acum disponibil şi în România: Nokia 3.2.

„Ştim cât de important este pentru utilizatori să aibă un display bun şi o autonomie îndelungată a bateriei, de aceea ne-am asigurat că Nokia 3.2 se va ridica la înălţimea aşteptărilor acestora. Şi le va depăşi. Nokia 3.2 dispune de cele mai recente funcţii, la un preţ accesibil. De la deblocare biometrică prin recunoaştere facială, funcţii AI precum Adaptive Battery, la un nou mod de a interacţiona cu telefonul, prin intermediul butonului special Google Assistant, Nokia 3.2 oferă o experienţă de utilizare deosebită”, a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer HMD Global.

Nokia 3.2 vine cu Android 9.0 Pie pre-instalat din fabrică, iar telefonul este înscris în programul Android One, lucru care va asigura două actualizări de sistem de operare garantate (Android Q şi următorul), cât şi trei ani de actualizări de securitate. Telefonul permite deblocarea folosind un senzor de amprentă (disponibil doar pe, dar şi prin recunoaştere facială, fiind folosită camera de pe partea din faţă, care este integrată într-un notch în formă de picătură de apă. Ecranul are o diagonală de 6,26” şi afişează o rezoluţie HD+ (1.520 x 720 pixeli), fiind totodată o soluţie pentru a reduce consumul de energie.

Citeşte continuarea pe Go4it.ro!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase