Home » Lumea digitală » Zvonuri despre Galaxy Note10: când se lansează, cât va costa şi ce tehnologii noi include

Zvonuri despre Galaxy Note10: când se lansează, cât va costa şi ce tehnologii noi include

Publicat: 22.06.2019
Zvonuri despre Galaxy Note10: când se lansează, cât va costa şi ce tehnologii noi include
Se pare că Samsung va prezenta nu unul, ci patru dispozitive din gama Note10, dintre care două vor fi variante cu antene 5G.

Conform CNET, lansarea Galaxy Note10 va avea loc în cadrul unui eveniment Unpacked, organizat pentru al doilea an la rând în New York, în Barcalys Center. Aici sunt aşteptate noile modele Samsung Galaxy Note10, Note10 Pro şi variante 5G ale acestora, specificaţiile de bază urmând a fi similare între modele, dimensiunile şi acumulatorii fiind variabilele principale.

Galaxy Note10 în varianta de bază urmează să integreze un display Dynamic AMOLED de 6,3” cu rezoluţie QHD, un chipset Snapdragon 855 (Exynos 9825 pe piaţa internaţională), 8 sau 12 GB memorie RAM şi stocare internă de până la 512 sau 1 TB. Camera de pe spate va fi similară cu cea de pe seria S10, cu trei senzori (12 + 12 + 16 megapixeli) în format wide, tele şi ultra-wide. Acumulatorul va fi de 3.400 mAh, conform zvonurilor, în timp ce camera frontală va fi integrată într-o perforaţie poziţionată pe centru. Camera de pe Note10 va fi cu un singur senzor. De asemenea, telefonul va integra un senzor de amprentă ultrasonic.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase