Home » Lumea digitală » Samsung reduce preţul Galaxy Note10 pentru cei care îşi predau telefonul la schimb. Cât valorează telefonul tău vechi

Samsung reduce preţul Galaxy Note10 pentru cei care îşi predau telefonul la schimb. Cât valorează telefonul tău vechi

Samsung reduce preţul Galaxy Note10 pentru cei care îşi predau telefonul la schimb. Cât valorează telefonul tău vechi
Publicat: 28.07.2019
Samsung obişnuieşte să ofere programe de trade-in destul de avantajoase la lansarea noilor sale modele de smartphone-uri, însă niciunele nu au oferit reduceri atât de mari precum cele pentru Galaxy Note10.

Pagina dedicată „următoarei generaţii Galaxy” din SUA a fost publicată în mod oficial, iar aceasta dezvăluie reducerea de preţ pe care cei care vor preda telefoane ale altor companii sau chiar alte modele Galaxy o vor primi, reducerile cele mai mari fiind valabile chiar şi pentru dispozitive care sunt pe piaţă de aproape doi ani.

Samsung acceptă în cadrul programului de trade-in dispozitive Google Pixel, iPhone de la Apple şi modele Galaxy din ultimii trei sau chiar patru ani. Anumite dispozitive pot aduce reduceri mai mari decât valoarea lor întreagă de pe piaţa SH, lucru care ar putea convinge mulţi utilizatori să facă upgrade de la un model mai vechi de la Samsung, sau chiar să schimbe „tabăra”.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase