Home » Lumea digitală » Google a dezvăluit, accidental, două noi modele de telefoane Huawei

Google a dezvăluit, accidental, două noi modele de telefoane Huawei

Google a dezvăluit, accidental, două noi modele de telefoane Huawei
Publicat: 21.08.2019
Programul Android Enterprise listează dispozitive mobile de la partenerii Google, care respectă normele impuse de companie pentru a putea fi folosite în domeniul business, compatibile şi conforme cu standardele industriei.

Pe Android Enterprise sunt de obicei listate telefoane care sunt deja pe piaţă, pentru ca partenerii să poată alege dispozitive pe care să le ofere apoi angajaţilor, însă din când în când mai sunt listate şi câteva telefoane încă nelansate. În cazul Huawei, două modele încă neanunţate au fost dezvăluite pe site-ul oficial Google. 

După o lansare cu „probleme” ale seriei Honor 20, cunoscută în china drept Huawei Nova 5, se pare că vor exista şi alte dispozitive bazate pe această serie. Android Enterprise Directory listează un nou dispozitiv numit Huawei Nova 5T, un dispozitiv de dimensiuni mici, echipat cu hardware puternic. Există posibilitatea ca acesta să acopere o nişă pe care ceilalţi producători de telefoane o cam ignoră în ultima perioadă: dispozitivul performant care poate fi folosit cu o singură mână.

Conform listării, Huawei Nova 5T va beneficia de un ecran perforat de 5,5”, 8 GB memorie RAM, 128 sau 256 GB stocare şi cel mai probabil un procesor Kirin. Acesta nu era listat, însă Huawei foloseşte momentan modele Kirin 810 pe dispozitivele mid-range premium şi 980 pe cele high-end. Oricare dintre acestea oferă însă o experienţă de utilizare foarte bună în majoritatea timpului.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase