Home » Lumea digitală » Când ajung în magazine Mate 30 şi Mate 30 Pro?

Când ajung în magazine Mate 30 şi Mate 30 Pro?

Când ajung în magazine Mate 30 şi Mate 30 Pro?
Publicat: 25.09.2019
În cadrul evenimentului de prezentare al seriei Mate 30, Huawei a dezvăluit toate detaliile despre noile sale smartphone-uri, inclusiv preţul pentru Europa.

Data de lansare a acestor dispozitive nu a fost însă anunţată, în principal din cauza faptului că telefonul nu va fi disponibil peste tot. Încă nu ştim când vor ajunge Mate 30 şi Mate 30 Pro în magazinele europene, însă Huawei a publicat pe contul oficial de Weibo data la care vor începe pre-comenzile în China, care coincide şi cu evenimentul de lansare dedicat acestei pieţe.

Dispozitivele Huawei erau de obicei lansate în toată lumea simultan, însă având în vedere problemele pe care Huawei le are cu SUA, care împiedică compania să livreze dispozitivele cu Google Mobile Services pre-instalate, Mate 30 şi Mate 30 Pro, alături de varianta Mate 30 RS Porsche Design, vor ajunge mai întâi în magazinele din China. Dispozitivele sunt deja listate pe site-urile JD.com şi Vmall, unele dintre cele mai mari magazine online din ţara de origine a companiei, iar pre-comenzile vor începe foarte curând.

Cei interesaţi vor putea comanda dispozitivele de pe data de 26 octombrie, la o săptămână după evenimentul de lansare, iar livrările vor avea loc în China cel mai probabil în prima săptămână din luna octombrie. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase