Home » Lumea digitală » Huawei Mate X vine cu o husă din piele

Huawei Mate X vine cu o husă din piele

Huawei Mate X vine cu o husă din piele
Publicat: 21.10.2019
Mate X: primul unboxing cu telefonul pliabil de la Huawei. Vine cu un toc de piele pentru protecţie.

Huawei a tot vorbit despre telefonul său pliabil, modelul Mate X, în ultimele luni, însă nu pare să se grăbească să îl lanseze. Inclusiv la lansarea Mate 30, compania a spus că acesta va ajunge pe piaţa din China cândva în luna octombrie, însă deja suntem la jumătatea lunii şi nu am aflat nimic nou despre o dată concretă. Se pare însă că ne apropiem de momentul mult aşteptat, întrucât deja există un clip în care cineva scoate din cutie un Mate X nou-nouţ.

Clipul de mai jos prezintă un utilizator din China care se filmează în timp ce scoate noul Huawei Mate X din cutie. Acesta pare să fie telefonul în varianta lui finală, fiind acoperit cu folii de protecţie la transport şi echipat cu toate accesoriile oficiale din cutie. Din păcate, nu le putem vedea pe toate, întrucât în clipul de sub un minut nu vedem decât telefonul, care este pliat de câteva ori şi husa care pare să fie realizată din piele, în care Huawei doreşte să purtăm telefonul.

Această husă seamănă foarte mult cu un toc de ochelari sau cu un toc pentru telefon în stilul celor din anii ’90, când era la modă să ţii telefonul ataşat de curea. Tocul pentru Huawei Mate X nu pare să poată fi ataşat de ceva, fiind mai degrabă pentru purtat într-o geană, întrucât cu siguranţă nu încape aşa într-un buzunar normal de pantaloni sau jeans.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase