Home » Lumea digitală » Care sunt telefoanele Huawei care vor fi echipate cu Android 10 şi EMUI 10?

Care sunt telefoanele Huawei care vor fi echipate cu Android 10 şi EMUI 10?

Care sunt telefoanele Huawei care vor fi echipate cu Android 10 şi EMUI 10?
Publicat: 02.10.2019
Huawei anunţă lista telefoanelor care primesc Android 10 şi EMUI 10 în variantă beta.

Huawei a început să accepte deja înscrieri pentru testarea sistemului de operare EMUI 10 bazat pe Android 10 în China de ceva vreme, însă momentan a dezvăluit modelele care primesc EMUI 10 pe rând. Sigur, era clar că modele populare precum P30 sau Mate 20 vor primi, dar cei care au smartphone-uri care nu fac parte din gama non-flagship nu ştiau dacă şi când dispozitivele lor vor fi actualizate. Pentru aceştia, Huawei a lansat o listă completă cu peste 30 de dispozitive, care vor primi update la Android 10 atât din gama Huawei, cât şi din gama brandului Honor.

Toate dispozitivele din lista de mai jos vor primi acces la posibilitatea de a testa în variantă beta EMUI 10. Unele vor fi în regim „open beta”, deci oricine are un smartphone din listă (cel puţin în China) vor putea instala noul update fără să mai aştepte să fie inclus în programul de testare. Altele vor fi în regim „closed beta”, iar Huawei va alege dintre cei înscrişi, câţiva candidaţi care vor putea instala pentru testare noul sistem de operare.

Update-urile vor fi lansate în perioada octombrie – decembrie pentru toate aceste dispozitive, fiind posibilă lansarea şi versiunilor finalizate pentru unele dintre ele înainte de sfârşitul anului.
 
Iată lista completă a dispozitivelor Huawei şi Honor confirmate până în prezent pentru update la Android 10 cu EMUI 10 şi perioada în care vor fi lansate versiunile de test în China:
 
EMUI 10 Open Beta
 
Huawei P30 – disponibil la jumătatea lunii octombrie
Huawei P30 Pro  – disponibil la jumătatea lunii octombrie
Huawei Mate 20 – disponibil la sfârşitul lunii octombrie
Huawei Mate 20 Pro – disponibil la sfârşitul lunii octombrie
Huawei Mate 20 X (4G) – disponibil la sfârşitul lunii octombrie
Huawei Mate 20 RS Porsche Design – disponibil la sfârşitul lunii octombrie
Huawei Enjoy 8s – disponibil la jumătatea lunii noiembrie

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase