Home » Lumea digitală » Schimbarea ecranului unui Huawei Mate X costă cât un iPhone 11

Schimbarea ecranului unui Huawei Mate X costă cât un iPhone 11

Publicat: 23.11.2019
Schimbarea ecranului unui Huawei Mate X costă cât un iPhone 11
Huawei cere preţul unui întreg iPhone 11 Pro pentru înlocuirea ecranului de pe Mate X

Huawei Mate X este disponibil momentan doar în China, însă este foarte posibil ca acest model să ajungă şi în magazinele din Europa în următoarele câteva săptămâni sau luni. Desigur, ceilalţi producători care au lansat sau prezentat deja telefoane pliabile au dat deja tonul preţurilor ridicate, atât pentru cumpărare, cât şi pentru eventualele reparaţii ale dispozitivelor, însă Huawei pare să dorească locul întâi şi la această categorie. Nu numai că un Mate X costă echivalentul a 2.400 de dolari, însă preţul de reparaţie al ecranului este echivalent cu cel al unui iPhone 11 Pro nou.

Utilizatorii de Huawei Mate X vor avea de scos din buzunar o sumă colosală dacă reuşesc să deterioreze ecranul pliabil al telefonului, ecran care de altfel este şi mult mai expus decât pe Galaxy Fold sau pe noul Motorola Razr. Desigur, acesta este la fel de fragil precum celelalte, fiind protejat cu o suprafaţă din plastic, însă problema este că acesta va putea fi cu uşurinţă zgâriat în buzunar sau deteriorat imediat, în cazul în care telefonul cade pe jos.

Astfel, cei care luau în considerare cumpărarea unui astfel de dispozitiv, în speranţa că vor putea avea grijă de el, ar putea să stea totuşi departe, întrucât înlocuirea ecranului costă 7.080 yuan, echivalentul a 1.000 de dolari americani, cât costă şi cel mai nou şi mai puternic iPhone 11 Pro de la Apple. Partea şi mai proastă este că nici nu poţi ataşa o protecţie de ecran, întrucât acesta trebuie să poată fi pliat de câteva sute de mii de ori, iar o folie s-ar dezlipi imediat.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase