Home » Lumea digitală » Tesla va deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în China

Tesla va deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în China

Tesla va deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în China
Publicat: 20.01.2020
Tesla va deschide un nou centru de cercetare în China, pentru proiectarea de maşini electrice în stil chinezesc.

Gurile rele ar putea spune că standardele înalte de calitate folosite de Tesla pentru vehiculele destinate cumpărătorilor americani şi europeni sunt incompatibile cu pieţele asiatice, unde standardele de calitate şi siguranţă mult mai permisive fac aproape imposibilă concurarea producătorilor autohtoni, care livrează vehicule cu un nivel de calitate net inferior, dar mai ieftine. Şi cum Tesla nu poate adapta din mers un produs deja lansat şi nici proiecta peste ocean vehicule adresate unei categorii cumpărători cu aşteptări fundamental diferite, se impune deschiderea centru de cercetare şi dezvoltare care să permită crearea de vehicule Tesla în stil chinezesc.

„Pentru a realiza o schimbare de la Made in China la Proiectat în China, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a propus înfiinţarea unui centru de proiectare şi cercetare în China”.

Producătorul a început încă din această săptămână să recruteze designeri şi alte persoane care să ajute la îndeplinirea obiectivului, CV-urile primite urmând să fie analizate până la data la 1 februarie. Deocamdată, nu a fost stabilită locaţia noului centru de proiectare, însă putem aştepta ca activitatea să înceapă în timp record.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase