Home » Lumea digitală » Nu ştiai că poate face asta Netflix. Cum poţi să te uiţi în acelaşi timp, complet remote, cu prietenii la un film şi să-l şi comentezi în timp real

Nu ştiai că poate face asta Netflix. Cum poţi să te uiţi în acelaşi timp, complet remote, cu prietenii la un film şi să-l şi comentezi în timp real

Publicat: 28.03.2020
Acest lucru este posibil cu ajutorul unei extensii în Google Chrome.

Netflix este una dintre cele mai mari platfome de streaming video din lume, iar perioada de izolare prin care trece mare parte din lume în aceste momente face ca serviciile acesteia, dar şi a altor platforme, să fie la amre căutare. Recent, Google Chrome a lansat o extensie care permite utlizatorilor să se uite la filme împreună cu prietenii şi să le comenteze în timp real, notează CNET.

Credit foto: Netflix Party

Netflix Party le permite utlizatorilor care nu se află în aceeaşi încăpere să se bucure de compania prietenilor, chiar dacă nu se află împreună. Astfel, toţi cei care primesc o astfel de invitaţie pentru a viziona un film sau un serial pot să oprească vizioanare, să deruleze înainte sau înapoi, asta pentru a avea o experienţă interactivă. În plus, această extensie le va permite celor care participă la vizionări să comenteze fazele văzute.

Cum instalezi şi foloseşti Netflix Party?

1. Toţi din grup au nevoie de acces la un cont de Netflix.

2. Instalează extensia

 Pentru a face asta trebuie să intri pe netflixparty.com din browserul Google Chrome, selectează Get Netflix Party for free. De acolo vei fi trimis către Magazinul Web Chrome pentru a descărca extensia şi apoi selectează Add Extension. Ar trebui să vezi o pictogramă gri cu literele „NP” în bara de marcaje.

3. Autentifică-te în Netflix.

4. Alege un film sau serial. În acest punct pictograma ar trebui să fie roşie.

5. Click pe pictogramă şi selectează opţiunea Start the party. În acest punct vei fi „gazda” acestei petreceri astfel că vei putea controla cine va avea acces la funcţiile de oprire sau derulare.

6. Copiază adresa URL din fereastra pop up şi trimite-o invitaţilor.

7. În chatul extensiei vor apărea cei care au acceptat invitaţia ta.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase