Home » Lumea digitală » PornHub oferă acces gratuit utilizatorilor în perioada carantinei de coronavirus

PornHub oferă acces gratuit utilizatorilor în perioada carantinei de coronavirus

PornHub oferă acces gratuit utilizatorilor în perioada carantinei de coronavirus
Lesbianismul era considerat o problemă medicală produsă de două boli. Prima se baza pe credinţele grecilor conform cărora lipsa sexului ar fi cauzat o acumulare în pântecele femeilor. Tratamentul implica obţinerea unui orgasm deseori realizat de o moaşă.
Publicat: 26.03.2020
PornHub Premium este gratis pentru toată lumea, site-ul pentru adulţi încearcă să ţină astfel oamenii în casă pe perioada carantinei.

PornHub, cel mai mare site de clipuri video pentru adulţi din lume, a anunţat că va oferi acces gratuit pentru 30 de zile la abonamentele Premium, o măsură care se alătură campaniei globale pentru a convinge publicul să rămână în cază pe perioada pandemiei COVID-19. Tot ce trebuie să faci pentru a înscrie un cont premium pe PornHub este să accesezi pagina dedicată, să bifezi o căsuţă şi să introduci o adresă de e-mail şi o parolă. Fără card de credit.

Cu ocazia acestei campanii, PornHub îşi schimbă logo-ul în „StayhomeHub” şi necesită din partea utilizatorilor bifarea uneia dintre cele două căsuţe. Fie promiţi că te izolezi la domiciliu din proprie iniţiativă pentru a primi Pornhub Premium pe gratis, fie promiţi să respecţi regulile de igienă şi menţinerea distanţei pe stradă.

Apoi, ai opţiunea de a înscrie un cont cu un nume de utilizator, o adresă de e-mail şi o parolă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase