Home » Lumea digitală » iQOO 3 poate fi folosit ca plăcuţă de frână la un BMW

iQOO 3 poate fi folosit ca plăcuţă de frână la un BMW

Publicat: 19.04.2020
Acestea par să fi supravieţuit nu numai căldurii ridicate, care apare în proximitatea motorului în funcţiune al maşinii.

Încă de la debutul iQOO, brandul secundar de la Vivo, compania chineză s-a lăudat în special cu rezistenţa acestor telefoane. Au apărut mai multe clipuri de promovare care arătau telefoanele iQOO în diverse cazuri de utilizare neobişnuite sau în teste de rezistenţă extreme. Cea mai nouă astfel de campanie a fost lansată pentru a promova noul iQOO 3 5G, proaspăt lansat, iar rezultatele sunt cel puţin interesante. Vivo a folosit două telefoane pe post de plăcuţe de frână pentru o maşină BMW pe circuit, iar ambele au supravieţuit.

Pentru acest test, Vivo a ales o maşină BMW 530Li pe care a folosit-o pentru o tură de circuit. Au fost desfăcute frânele maşinii, iar plăcuţele de frână au fost înlocuite fiecare cu câte unul dintre telefoanele iQOO 3 5G. Acestea par să fi supravieţuit nu numai căldurii ridicate, care apare în proximitatea motorului în funcţiune al maşinii, cât şi frânării, practic sticla de pe ecran şi de pe carcasă făcând contact cu discul de frână pentru a opri maşina.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase