Home » Lumea digitală » O nouă fotografie oferă noi detalii despre interiorul smartphone-ului OnePlus Nord

O nouă fotografie oferă noi detalii despre interiorul smartphone-ului OnePlus Nord

O nouă fotografie oferă noi detalii despre interiorul smartphone-ului OnePlus Nord
Publicat: 16.07.2020

OnePlus Nord va primi o husă specială de la dbrand, cu componentele interne la vedere.

OnePlus revine la  vechile sale tactici, încercând să creeze discuții în jurul noilor sale telefoane prin diverse mișcări în mediul online. Cea mai recentă pare să fie un parteneriat cu Zack Nelson, realizatorul canalului de YouTube JerryRigEverything. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare o husă de protecție pentru OnePlus Nord, realizată în parteneriat și cu dbrand, în care putem vedea interiorul noului smartphone, chiar dacă acesta nu a fost încă prezentat oficial.

Nelson a mai avut diverse parteneriate cu dbrand pentru realizarea de accesorii pentru smartphone-uri. Acestea sunt realizate folosind o fotografie cu componentele interne ale dispozitivelor luată de sus. Astfel, poți oferi impresia că telefonul este transparent, chiar dacă el este de fapt protejat folosind o folie sau o husă.

În cazul OnePlus Nord, nu putem vedea chiar tot telefonul, întrucât imaginea de pe Instagram „taie” o parte din dispozitiv, însă putem confirma astfel faptul că telefonul are un acumulator de 4.115 mAh, cu o capacitate utilizabilă e 4.010 mAh. Această valoare este mai mică decât în cazul modelelor OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro, dar era de așteptat ca acest model să aibă hardware mai modest.

Citește continuarea și vezi imaginea pe Go4it!

OnePlus revine la producerea de telefoane ieftine

OnePlus a lansat un smartphone care îți dă fiori! Camera telefonului poate vedea prin plastic și haine

GSMA a desemnat OnePlus 7T Pro drept ”telefonul anului”

OnePlus copiază o funcţie iPhone

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase