Home » Lumea digitală » GSMA a desemnat OnePlus 7T Pro drept ”telefonul anului”

GSMA a desemnat OnePlus 7T Pro drept ”telefonul anului”

GSMA a desemnat OnePlus 7T Pro drept ”telefonul anului”
Publicat: 28.02.2020
Mobile World Congress nu se mai ţine, dar, GSMA, asociaţia care se află în spatele acestui eveniment, încă îşi continuă activitatea normală.

Chiar dacă Mobile World Congress nu se mai ţine, GSMA, asociaţia care se află în spatele acestui eveniment, încă îşi continuă activitatea normală. În cadrul MWC, GSMA obişnuia să ofere câteva premii pentru diverse companii şi produse, iar cel mai prestigios premiu pe care îl oferea în fiecare an este „telefonul anului”. Pentru 2019, cel mai bun telefon premiat de către GSMA este OnePlus 7T Pro, modelul de top al producătorului chinez de anul trecut.

OnePlus 7T Pro a fost lansat în toamna anului trecut. Acesta beneficiază de acelaşi design care a debutat pe modelul OnePlus 7 Pro, însă vine cu o serie de îmbunătăţiri la interior. Vorbim despre un dispozitiv echipat cu un ecran QHD la 90 Hz fără decupaje, un chipset Snapdragon 855+, cel mai puternic la momentul lansării, încărcare rapidă şi o construcţie din sticlă şi metal de calitate.

Cei de la GSMA au apreciat toate aceste aspecte ale telefonului, însă au lăudat şi o altă componentă a OnePlus: strategia de marketing, care merge direct la clienţi. 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase