Home » Lumea digitală » Google își va închide serviciul de muzică

Google își va închide serviciul de muzică

Google își va închide serviciul de muzică
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 08.08.2020

Google confirmă pentru luna decembrie închiderea serviciului Play Music, utilizatorii acestuia rămânând cu alternativa YouTube Music.

Dar până atunci, Google va continua eforturile pentru migrarea conturilor deținute pe platforma Play Music, punând la dispoziția utilizatorilor mijloacele necesare pentru importarea colecției de melodii, playlist-uri și chiar a preferințelor muzicale.

La final, YouTube Music va înlocui cu totul vechiul serviciu Play Music, tranziția planificată să se încheie în luna decembrie 2020 pornind chiar mai devreme în unele regiuni ale lumii. Astfel, utilizatorii din Africa de Sud și Noua Zeelandă nu vor mai putea să asculte muzică prin aplicația Play Music încă din luna septembrie, același lucru întâmplându-se pentru toate regiunile lumii începând cu luna octombrie. Chiar din această lună, utilizatorii Play Music nu vor mai putea să cumpere melodii din vechia aplicație pentru mobil.

Chiar și închis, Google Play Music va păstra încă un an conturile rămase

Deși închise, conturile Play Music care nu au fost migrate până atunci la platforma YouTube Music vor fi păstrate pe serverele Google până în luna decembrie 2021, posesorii acestora având la dispoziție un an să-și recupereze conținutul stocat.

Citește continuarea pe Go4it!

Google Play Music dispare în 2020

Google Maps devine o rețea de socializare

Giganţii Amazon, Apple, Facebook şi Google, audiaţi în SUA. Ce acuzații li se aduc

Care este țara pe care Google a eliminat-o complet din Google Maps

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase