Home » Lumea digitală » Cum arată și ce dotări au noile smartphone-uri OPPO din seria A, lansate în România

Cum arată și ce dotări au noile smartphone-uri OPPO din seria A, lansate în România

Publicat: 12.08.2020

OPPO a anunțat lansarea în România a noi modele de smartphone-uri din seria A, printre care se numără smartphone-urile A72, A31 și A12.

OPPO A72

Smartphone-ul OPPO A72 are o capacitate de 4GB RAM , 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh. Prin ecranul de 1080P Neo-Display și camera AI Quad Camera de 48MP, OPPO A72 reprezintă un smartphone care reunește tehnologii actuale și dinamice cu un design rafinat.

OPPO A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 și dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor. Bateria dispune de tehnologia Flash Charge 18W, având o autonomie ridicată, iar sistemul de reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten.

OPPO A31

OPPO A31 are un ecran de 6,5 inci și o cameră triplă AI (cu lentilă macro). Deși dispozitivul dispune de un spațiu de stocare între 64 și 128 GB, prin cele trei sloturi de card disponibile, acesta poate ajunge chiar la 256 GB.

OPPO A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio.

OPPO A12

OPPO A12 oferă utilizatorilor setări obișnuite, precum cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core și cameră duală AI.

Sistemul de operare proprietar, ColorOS 6.1 permite îmbunătățirea vieții digitale ale utilizatorilor, având un Smart Assistant care reunește toate aplicațiile deschise pentru a facilita accesarea informațiilor din home screen.

În ceea ce privește sunetul, OPPO A12 dispune de sistemul Smart Sound Effects Dirac, un mod de optimizare al sunetului care trece automat la cele mai potrivite setări audio recunoscând dacă este vorba de jocuri, audio sau video.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase