Home » Lumea digitală » De la 0 la 100% în mai puțin de 30 minute, noua tehnologie de încărcare de la Oppo

De la 0 la 100% în mai puțin de 30 minute, noua tehnologie de încărcare de la Oppo

De la 0 la 100% în mai puțin de 30 minute, noua tehnologie de încărcare de la Oppo
Publicat: 15.07.2020

Oppo este unul dintre liderii tehnologiei de încărcare rapidă pentru telefoane.

Producătorii de telefoane Android din China au redefinit în ultimii ani limitele vitezelor de încărcare rapidă pe telefoane. Oppo, deja unul dintre liderii pieței atunci la acest capitol pare să dorească și mai mult. Compania plănuiește să anunțe o nouă tehnologie SuperVOOC, care ar putea dubla viteza de încărcare față de cea din prezent. Nu este tocmai clar cum va reuși să implementeze asta pe telefoane fără ca acestea să dezvolte alte probleme, dar Oppo spune că va prezenta o tehnologie de încărcare de 125W.

Oppo ar fi primul producător de telefoane cu încărcare la 125W

În prezent, telefoanele de top de la Oppo, modelele Find X2 și X2 Pro sunt livrate cu cele mai puternice adaptoare de priză de pe piață. Adaptoarele de priză SuperVOOC de 65W sunt de cel puțin două ori mai mari decât cele ale altor companii. Acestea reușesc însă să încarce telefoanele de la 0 la 100% în mai puțin de o oră. Compania spune că încărcarea se face în aproximativ 45 de minute, lucru care poate fi și verificat. Desigur, telefoanele se încălzesc foarte mult la încărcare rapidă, iar inclusiv liderul companiei a recunoscut că aceste tehnologii pot deteriora acumulatorii pe termen lung.

Utilizatorii oricum își schimbă telefoanele odată la doi sau trei ani, deci până când încep să se simtă efectele negative ale degradării acumulatorilor, aceștia trec la un model nou. Încărcarea la viteză dublă, de 125W ar putea sugera că există posibilitatea de a încărca un telefon de la 0 la 100% în mai puțin de jumătate de oră.

Citește continuarea pe Go4it!

Oppo a decis folosirea încărcării rapide pentru telefoanele produse de anul viitor

Oppo X2 Pro sparge mai multe recorduri

Tehnologia ”3D waterfall” testată de către producătorul chinez Oppo

Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase