Home » Lumea digitală » Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin

Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin

Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin
Publicat: 22.08.2020

Zvonurile indică posibilitatea lansării unui telefon pliabil mai ieftin.

Samsung s-a concentrat pe lansarea de dispozitive pliabile de top, cu hardware puternic și finisaje premium, însă deja există zvonuri că în viitorul apropiat compania va lansa un smartphone pliabil accesibil. Deja existau zvonuri despre un Galaxy Fold Lite, echipat cu un ecran mai mic la jumătate de preț, însă acum aflăm că am putea primi un dispozitiv Galaxy Z Flip Lite, cu un preț la jumătate față de modelul original. Cel mai probabil însă, aceste modele ar putea fi lansate abia anul viitor.

Originalul Galaxy Fold a fost lansat la prețul de 2.000 de euro în Europa, în timp ce modelul Galaxy Z Flip a venit pe la 1.500 de euro inițial. Acum, modelul Galaxy Z Flip 5G este puțin mai scump și ne așteptăm la o creștere în preț și de la Galaxy Z Fold2, când va fi prezentat în totalitate la începutul lunii viitoare. Totuși, strategia Samsung pe termen lung pentru dispozitivele pliabile este să scadă costurile de producție și să aducă și modele accesibile pe piață.

Galaxy Z Flip Lite ar putea veni după un eventual „Fold Lite”

Galaxy Z Fold Lite este primul model despre care am auzit zvonuri de curând. Acesta va folosi multe dintre componentele originalului Fold, dar va înlocui ecranul de pe partea din față cu unul mic și subțire care va fi poziționat pe capacul frontal. De asemenea, specificațiile hardware vor fi mai modeste față de versiunile de top. Asta l-ar putea pune undeva în gama de preț 900 – 1.000 euro, la jumătate față de original.

Dar adevăratul telefon pliabil accesibil ar putea deveni modelul SM-F415, dezvăluit de către SamMobile. Site-ul susține că are informații despre un dispozitiv pliabil de medie, care va fi disponibil în variante cu 64 sau 128 GB stocare internă. Acesta ar putea folosi forma „clamshell” de pe Galaxy Z Flip și probabil un hardware mai limitat în capabilități. Totuși, aceste compromisuri ar putea aduce acest model pe piață la un preț de aproximativ 600 – 700 euro, intrând pe un teritoriu în care mulți pasionați de smartphone-uri își cheltuie banii.

Citește continuarea pe Go4it!

Cum va arăta Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone vârf de gamă

Samsung Galaxy S20 Ultra va primi o ediție limitată

Samsung brevetează un nou tip de cameră foto pentru dispozitivele sale

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase