Home » Lumea digitală » Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Fold2

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Fold2

Publicat: 02.09.2020

Samsung Electronics a prezentat marți noul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold2.

Dispozitivul dispune de un ecran secundar de 6,2 inci , în timp de ecranul principal are 7,6 inci cu cu rată de reîmprospatare adaptabilă de 120 Hz.

Designul pliabil este susținut de o balama ascunsă, care se integrează în construcția dispozitivului. O aplicație specială permite depășirea graniței dintre ecranul secundar și cel principal.

Dispozitivul este compatibil cu rețeaua 5G și are o baterie de 4.500mAh și încărcare super rapidă.

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în aproximativ 40 de piețe, inclusiv S.U.A., Coreea și România, în data de 18 septembrie 2020, cu posibilitatea de a fi achiziționate în perioada de precomandă de la 1 septembrie 2020.

Galaxy Z Fold 2 are două ecrane noi

Spre diferență de originalul Galaxy Fold, modelul Galaxy Z Fold2 nu mai are un ecran decupat. Cel puțin nu atât de mult. Compania folosește acum un panel OLED cu diagonală de 7,6”, cu 12% mai mare decât pe modelul anterior. De asemenea, rama de plastic din jurul ecranului este acum cu 27% mai mică. Ecranul are aceeași rezoluție QXGA de pe originalul Galaxy Fold, dar de această dată, telefonul este echipat cu un panel la 120 Hz.

La fel ca în cazul modelului Galaxy Note20 Ultra, rata de împrospătare a ecranului se schimbă în funcție de conținutul afișat. Astfel, atunci când citești ceva, aceasta poate scădea până la 11 Hz, în timp ce în jocuri sau filme poate crește până la 120 Hz. La fel, în cazul filmelor, dacă framerate-ul este de 24 cps, ecranul se poate adapta. Astfel, consumul de energie este redus, iar totul ar trebui să apară mai fluid atunci când interacționezi cu ecranul.

Citește continuarea în Go4it!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase