Home » Lumea digitală » Xiaomi va lansa primul televizor smart OLED însă va costa mai mult decât te-ai fi așteptat

Xiaomi va lansa primul televizor smart OLED însă va costa mai mult decât te-ai fi așteptat

Publicat: 10.07.2020

Primul Smart TV de la Xiaomi costă aproximativ 1.800 de dolari.

Profitând de creșterea pieței televizoarelor inteligente, dar și de faptul că, în general, reușește să ofere clienților săi produse la prețuri mai mici față de restul competitorilor, Xiaomi a anunțat lansarea primului său Smart TV.  Acest model a fost pus la vânzare în China pentru un preț care atinge în jur de 1.800 de dolari, notează Engadget.

Experții explică faptul că acest nou Smart TV vine echipat cu un panou LG OLED 4K, care reușește să redea 98,5% din gama de culori folosită de către industria cinematografică.

Un OLED îmbunătățit

Pe lângă capacitatea de a reda cu fidelitate o gamă largă de culori, Xiaomi își asigură fanii că acest Smart TV poate reda orice format standard HDR: Dolby Vision, HDR10+, HDR and HLG. Pe lângă acestea se adaugă și un port HDMI 2.1 și un sistem Dolby Atmos cu cinci canale.

Acest Smart TV se dovedește extrem de versatil, oferind o experiență superioară gamerilor prin rata de împrospătare variabilă și răspunsuri care au nevoie de doar o singură milisecundă. Xiaomi își prezintă ca fiind pregătit pentru următoarea generație de console.

În China prețul Masters Series este de aproximativ 1.800 de dolari, dar experții explică faptul că în restul lumii și mai ales în Statele Unite ale Americii prețul ar putea fi mai mare. Acest lucru este posibil datorită faptului că Xiaomi ține prețurile mai mici în țara natală și prin oferirea de conținut odată cu astfel de produse.

Citește și:

Care este diferenţa dintre display-ul Super Retina OLED al Apple şi Dynamic AMOLED de la Samsung

De ce va fi Xiaomi prima compania care vă stăpâni secretele vitezei 6G

Cum să transformi un televizor vechi într-un smart TV cu o achiziţie minimă: Xiaomi Mi Box 4K

Care este diferenţa între QLED, OLED, 4K şi 8K pe înţelesul tuturor

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase