Home » Lumea digitală » Aventuri cu maimuțe. Un bărbat care și-a pierdut telefonul, l-a găsit plin de selfie-uri cu maimuțe

Aventuri cu maimuțe. Un bărbat care și-a pierdut telefonul, l-a găsit plin de selfie-uri cu maimuțe

Publicat: 19.09.2020

Un tânăr din Malaezia a declarat că a găsit selfie-uri și clipuri video cu maimuțe pe telefonul recuperat după ce l-a pierdut cu o zi în urmă.

Zackrydz Rodzi, un student în vârstă de 20 de ani, a crezut inițial că dispozitivul i-a fost furat în timp ce dormea, potrivit BBC News.

Ulterior, tatăl tânărului a observat o maimuță în spatele locuinței familiei. Când au apelat din nou telefonul, l-au auzit sunând undeva în apropiere. L-au găsit în praf, sub un palmier.

Când l-a deschis, Zackrydz a avut parte de o mare supriză. Pe telefon să găseau selfie-uri cu maimuțe, dar și clipuri video. Într-o înregistrare se vede o primată care încearcă să mănânce terminalul.

Nu sunt primele maimuțe autoare de selfie-uri

Studentul a declarat că nu a mai auzit ca maimuțele din zonă să fure obiecte din case. „Ceva ce vezi o dată într-un secol”, a scris tânărul pe Twitter, iar postarea lui s-a viralizat.

Acestea nu sunt primele maimuțe care își fac selfie-uri. în 2011, Naruto, un macac din Indonezia, și-a făcut selfie-uri cu camera unui fotograf. Posesorul acesteia, David Slater, s-a judecat cu o organizație care susținea că drepturile de autor îi aparțin maimuței.

Citește continuarea pe Go4it!

Inteligența artificială poate spune ce trăsături de caracter ai doar uitându-se la selfie-urile tale

Noi reguli pentru şoferii Uber: Trebuie să-şi facă selfie pentru a confirma că poartă măşti de protecţie

Quokka, ”cel mai fericit animal din lume”, salvat de la extincţie datorită selfie-urilor

Prima plantă din lume care face selfie-uri

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase