Home » Lumea digitală » Xiaomi a lansat noua serie Mi 10T

Xiaomi a lansat noua serie Mi 10T

Publicat: 02.10.2020

Xiaomi Mi 10T Pro, Mi 10T și Mi 10T Lite sunt recomandate prin capabilitățile foto, ecranul cu tehnologie AdaptiveSync, selecția performantă de chipseturi și acumulatorii de capacitate generoasă.

Xiaomi a anunțat lansarea unui trio de telefoane inteligente sub sloganul “Power Your Creativity”. Acesta include flagship-ul Mi 10T Pro, cu specificații tehnice de top și adresat profesioniștilor creativi. Xiaomi Mi 10T continua este tot o soluție de top, adecvată atât pentru munca la birou, cât și pentru pasionații de streaming și gaming. Modelul Mi 10T Lite aduce tehnologia 5G într-un domeniu de preț accesibil și promite o experiență în utilizare apropiată soluțiilor din gama premium.

Xiaomi Mi 10T Pro și Mi 10T

În continuare cu accent pe includerea de camere foto cu rezoluție înaltă, Xiaomi Mi 10T Pro continua tradiția brandului de a oferi o rezoluție ultra-înaltă (108MP) cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) și filmare 8K.

Xiaomi Mi 10T vine cu o cameră principală de 64MP, complementată cu o cameră ultra wide de 13MP și  cameră macro de 5MP, astfel încât utilizatorii să poată surprinde toate momentele care contează. Păstrând nivelul ridicat al așteptărilor, camera frontală este un model de 20MP, numai bună pentru poze tip portret și apeluri video.

Ambele modele Xiaomi Mi 10T Pro și Mi 10T vin cu o aplicație de captură care suportă șase moduri de expunere lungă, optimizate pentru diverse tipuri de fotografii artistice. Ex., modul „Moving crowd” permite focalizarea pe un singur subiect static, celelalte elemente dinamice fiind blurate. Modul „Star trails” creează un efect de cer cu stele care se rotesc. Modul „Photo Clones” surprinde patru ipostaze ale aceluiași subiect într-o singură fotografie. Modul „Timed burst” este gândit pentru divertisment și funcționează prin obținerea de poze la intervale egale, care sunt convertite apoi în scurte secvențe video. Cele trei noi filtre foto – Cyberpunk, Gold vibes și Black ice – te ajută să transpui în fotografii starea de spirit dorită.

Citește continuarea pe Go4it!

O variantă cu cameră sub display a Xiaomi Mi 10 Ultra ar putea fi lansată curând

K30 Ultra și Mi 10 Ultra de la Xiaomi nu vor fi lansate în Europa

Xiaomi vrea să își producă singur cipurile pentru smartphone-uri

Cum are de gând Xiaomi să se bată cu giganții auto Tesla și Audi

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase