Home » Lumea digitală » Samsung ar putea elimina accesoriile din cutia Galaxy S21

Samsung ar putea elimina accesoriile din cutia Galaxy S21

Publicat: 28.10.2020

Samsung a criticat App,e pentru deizia de a elimina din accesoriile iPhone 12.

În ciuda criticilor, Apple a făcut anul acesta un pas important în reducerea amprentei sale de carbon. Compania a eliminat complet accesoriile extra din cutiile modelelor iPhone care sunt la vânzare în acest moment, cât și din cutia Apple Watch.

Chiar dacă Samsung a fost una dintre primele companii care au încercat să capitalizeze pe baza acestei decizii, lăudându-se cu adaptorul de priză din pachetul dispozitivelor Galaxy, se pare că seria Galaxy S21 ar putea să împrumute aceeași strategie pe care a aplicat-o și Apple.

Se zvonea încă din vară că Samsung pregătește o mișcare similară: să scoată accesoriile din cutiile următoarelor modele de smartphone-uri Galaxy. Acelea erau însă doar zvonuri, care nu s-au concretizat odată cu lansarea seriei Galaxy Note20.

Va copia Samsung decizia Apple?

Ce am văzut însă în cazul Note20 a fost faptul că Samsung oferă accesorii diferite, în funcție de regiune. Unii utilizatori primesc o husă de protecție și folie pe ecran, în timp ce alții nu primesc aceleași „bonusuri”.

Conform ChosunBiz, publicație Sud Coreeană, Samsung plănuiește ca pentru următoarea gamă de produse high-end, Galaxy S21 (sau S30?), să repete exact ceea ce a făcut Apple. Astfel, noile modele ar putea fi livrate doar alături de un cablu USB, fără căștile AKG de până acum și fără un adaptor de priză. Această decizie ar putea fi prezentată, la fel ca în cazul Apple drept un efort pentru a limita deșeurile electronice.

Desigur, această mișcare va încuraja și trecerea la accesorii mai scumpe. Samsung vinde deja un adaptor de priză de 45W, compatibil cu modelele din seria Galaxy S20, care nu era inclus în cutie.

Citește continuarea pe Go4it!

Cine va prelua conducerea Samsung după moartea lui Lee Kun-Hee

Schimbări pe piața smartphone-urilor. Samsung este iar cel mai mare producător, iar Xiaomi este în creștere

Cum a răspuns Samsung la decizia Apple de a scoate încărcătorul din cutia iPhone 12?

De ce unele telefoane Samsung au probleme legate de baterii?

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase