Home » Lumea digitală » Noile jocuri din seriile Assassin’s Creed și Call of Duty vor fi prezentate la Bucharest Gaming Week

Noile jocuri din seriile Assassin’s Creed și Call of Duty vor fi prezentate la Bucharest Gaming Week

Noile jocuri din seriile Assassin’s Creed și Call of Duty vor fi prezentate la Bucharest Gaming Week
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 08.11.2020

Cel mai mare eveniment dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri din România se va desfășura exclusiv online din cauza epidemiei de Covid 19. În cadrul evenimentului vor fi prezente cele mai noi jocuri, iar accesul pe platformă va fi gratuit.

Potrivit organizatorilor, Bucharest Gaming Week este programat între 16 și 22 noiembrie. Evenimentul se va desfășura, în premieră, online, dar nu vor lipsi ultimele jocuri din cadrul unor serii celebre precum Assassin’s Creed și Call of Duty.

Jucătorii vor putea să interacționeze online cu cei mai populari streameri din România, vor descoperi proiectele la care lucrează studiourile de game development locale și internaționale, vor participa la numeroasele competiții organizate de parteneri și vor urmări cele mai tari competiții de esports.

O industrie în plină ascensiune

Pe parcursul celei de-a patra ediții, Bucharest Gaming Week va continua să promoveze industria dezvoltatoare de jocuri video din România. Este vorba despre o industrie în plină ascensiune, cu 100 de studiouri, 6.000 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 milioane de dolari în anul 2019, potrivit Mediafax.

De-a lungul saptămânii, tinerii care doresc să urmeze o carieră în industria dezvoltatoare de jocuri locală vor putea asista la workshop-uri și webinarii la care vor participa dezvoltatori români și străini.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase