Home » Lumea digitală » Hyundai a prezentat o mini-mașină electrică

Hyundai a prezentat o mini-mașină electrică

Publicat: 08.11.2020

Hyundai a lansat 45 EV, o versiune la scară, dedicată copiilor.

Hyundai investește mult în vehicule electrice în ultimii ani, pregătind nu mai puțin de 13 vehicule electrice sau hibride pentru următorii trei ani. Nu este clar dacă cea mai mică mașină electrică din portofoliul său este pusă la această socoteală, dar compania tocmai a prezentat o versiune miniaturizată a modelului Hyundai 45 EV, dedicată copiilor. Aceasta păstrează liniile de design ale variantei originale, însă este adaptată la utilizarea recreativă, nefiind realizată pentru șoselele publice.

Hyundai 45 Mini EV este o mașină electrică pentru copii

Noua mașină electrică de jucărie nu are încă un nume oficial, însă fiind atât de similar cu Hyundai 45, o să îi spunem „45 Mini”. Aceasta nu este prima dată când vedem mașini de jucărie pentru copii care folosesc design-ul unei mașini reale. Există deja modele Tesla și McLaren, cât și ale altor brand-uri celebre, așa că un Hyundai de jucărie nu este tocmai surprinzător.

Hyundai spune că aceasta este cea mai mică mașină electrică pe care a dezvoltat-o până acum. Mașina electrică este realizată din lemn și echipată cu faruri LED, cât și cu alte finisaje premium, precum un scaun care pare a fi din piele ecologică. Scaunul șoferului este poziționat central, asemeni mașinilor de performanță înaltă. Și că tot vorbim de performanță, Hyundai 45 mini beneficiază de două motoare electrice care pot oferi o viteză maximă de 7 km/h.

Citește continuarea pe Go4it!

Ioniq, sub-brandul Hyundai care va concura cu Tesla

Hyundai va fabrica maşini electrice echipate cu acumulatori Samsung

Noul plan Hyundai: Panouri solare pe acoperişul maşinilor hibride şi electrice

Hyundai a creat un robot-exoschelet funcţional, ce dă purtătorului forţa să ridice sute de kilograme

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase