Home » Lumea digitala » Galaxy Note 5 și Galaxy S6 primesc o actualizare surpriză

Galaxy Note 5 și Galaxy S6 primesc o actualizare surpriză

Popovici Adrian 11.20.2020
Galaxy Note 5 și Galaxy S6 primesc o actualizare surpriză

Lansate în anul 2015, seriile Galaxy Note 5 și Galaxy S6 au fost reprezentative pentru oferta de telefoane Samsung din anii următori.

S6 a fost primul model ”Edge” cu ecran curbat, în timp ce modelul Note 5 intrat în istorie drept ultimul flagship livrat fără slot microSD și într-o carcasă fără protecție împotriva apei.

Oricât de populare au fost la vremea lor, ambele modele sunt de mult timp uitate, chiar dacă un număr de utilizatori foarte grijulii cu telefonul preferat continuă să le folosească, bine ocrotite sub carcase de protecție.

 Galaxy Note 5 și Galaxy S6 primesc un boost pe partea de securitate

Pentru aceștia, Samsung a decis să facă un ultim gest de curtoazie distribuind un set de patch-uri care remediază o serie de vulnerabilități pe partea de securitate, folosite în atacuri informatice și propagarea de malware.

Actualizările distribuire în regim OTA au ajuns mai întâi la utilizatorii sud-coreeni, iar apoi la fanii Samsung din Europa și America Latină. Samsung nu oferă prea multe detalii în descrierea oficială, precizând doar măsuri pentru ”stabilizarea codului” Android. În mod suspect, revizia Android Security patch rămâne datată pentru luna septembrie 2018.

Citește continuarea pe Go4it!

Un nou upgrade al Windows 10 permite utilizarea mai multor aplicații Android de pe telefoanele Samsung compatibile

Android 11 are un bug care împiedică folosirea modului full-screen

Chrome își va informa utilizatorii de pe Android și iOS despre securitatea parolelor

Chrome își va informa utilizatorii de pe Android și iOS despre securitatea parolelor