Home » Lumea digitală » Noile versiuni ale computerelor iMac și tabletelor iPad, lansate de Apple

Noile versiuni ale computerelor iMac și tabletelor iPad, lansate de Apple

Publicat: 22.04.2021

Apple Inc a anunțat o nouă linie de computere iMac și iPad-uri cu videoclipuri de calitate superioară, produse ce folosesc procesoare produse de companie, în condițiile în care își accelerează trecerea de la procesoarele Intel, relatează Reuters. Ținta companiei sunt cei ce lucrează de acasă.

Compania a lansat și alte produse, printre care AirTags pentru a găsi dispozitive pierdute sau servicii de abonament podcast. AirTags vor costa 29 de dolari, în timp ce prețurile iMac încep de la 1.299 dolari.

Computerele iMac mai subțiri vor folosi un procesor proiectat de Apple și vor fi disponibile în șapte culori. Cu un ecran de 24 inci (61 cm), iMac-urile au o grosime de doar 11,5 milimetri.

Noile iMac-uri au, de asemenea, o cameră frontală de calitate superioară și un sistem de microfoane, răspunzând la plângerile apărute în timpul pandemiei, conform căreia camerele computerului nu au ținut pasul cu iPhone-urile și iPad-urile companiei într-o epocă a apelurilor video.

Noi iPad Pro cu același cip

Apple a introdus noi iPad Pro care utilizează același cip M1 folosit și la computere și ccare dispun de porturi suplimentare pentru conectarea monitoarelor și a dispozitivelor 5G, vizând creatorii de conținut care caută un dispozitiv mobil. Controlerele PlayStation de la Sony și Xbox de la Microsoft vor funcționa cu iPad Pro.

Compania a anunțat, de asemenea, servicii de abonament podcast care vor concura cu Spotify.

Apple a actualizat, de asemenea, Apple TV. Noul Apple TV 4K le va permite utilizatorilor să îmbunătățească imaginea televizorului folosind senzorii de lumină pe iPhone.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase