Home » Natură » Cele mai uimitoare ”hoteluri” nu sunt pentru cei cu rău de înălţime: sunt suspendate pe versantul abrupt al muntelui, iar peisajele vor fi de neuitat

Cele mai uimitoare ”hoteluri” nu sunt pentru cei cu rău de înălţime: sunt suspendate pe versantul abrupt al muntelui, iar peisajele vor fi de neuitat

Publicat: 16.06.2017
”Skylodge Adventure” sunt capsule suspendate unde te poţi refugia după o călătorie în sălbăticie. Se găsesc la 400 de metri deasupra Văii Sacre din Peru, de unde poţi admira peisajele naturale.

Pentru a ajunge acolo, este nevoie de ceva experienţă în căţărat, întrucât locul se găseşte pe o pantă extrem de abruptă, scrie Curiosity.

Înăuntru însă, este un lux (cel puţin pentru un refugiu). Fiecare capsulă are paturi, baie şi deasupra o masă, unde te poţi bucura de micul dejun şi de panorama de 300 de grade pe care o oferă construcţia. De ce nu, poate fi şi un prilej pentru o cină romantică, cu vin, mâncare gustoasă şi restul.

Încăperile au o lungime de peste şapte metri şi o lăţime de 2,5 metri şi sunt realizate dintr-un aluminiu special, care se foloseşte şi în industria aerospaţială, şi din policarbonat rezistent la vreme rea.

Credit: Ryan Doyle/Video Vision 360

Încăperile sunt de asemenea ecologice, interioarele fiind iluminate cu ajutorul energiei solare. Există doar trei astfel de capsule care au în total opt locuri, deci este nevoie de rezervare din timp.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O zi la munte îţi schimbă sângele pentru o lună întreagă

Al doilea cel mai înalt vârf necucerit de om, luat la ţintă de alpiniştii americani

Acesta este singurul loc din România în care muntele întâlneşte ”marea”

În munţii Himalaya va fi refăcut atelierul de vară al pictorului rus Nicholas Roerich

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase