Home » Natură » Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia

Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia

Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia
Publicat: 20.05.2019
Gareth Jones, un scafandru care s-a aventurat în apele insulei Mabul, Malaezia, a fost şocat de descoperirea pe care a făcut-o: rămăşiţele unor rechini pe fundul apei, dovezi ale faptului că au fost măceriţi cu brutalitate.

Bărbatul a filmat descoperirea şi a postat-o pe reţelele de socializare pentru a face cunoscut întregii lumii carnagiul şi pentru a trage un semnal de alarmă împotriva violenţei asupra animalelor, potrivit Gândul.

Acesta a mărturisit că a fost şocat să dea peste scena teribilă atât de aproape de o cunoscută zona pentru turişti, care vin special pentru a înota alături de rechini şi pentru a-i vedea de aproape.

Ulterior, Gareth a etichetat în postare mai multe asociaţii specializate în protejarea rechinilor din zonă, iar reprezentantul Asociaţiei de Protejare a Rechinior din Sabah, Aderick Chong, a declarat: „Avem nevoie de un regulament şi o lege speciale de protejare a rechinilor”, adăugând că în zonă vin turişti din toată lumea special pentru a înota alături de rechini.

Potrivit Yahoo News, mai multe comunităţi din zona respectivă vânează rechinii ca sursă de hrană. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase