Home » Natură » Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia

Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia

Publicat: 20.05.2019
Descoperire şocantă făcută de un scafandru în adâncul apelor unei insule din Malaezia
Gareth Jones, un scafandru care s-a aventurat în apele insulei Mabul, Malaezia, a fost şocat de descoperirea pe care a făcut-o: rămăşiţele unor rechini pe fundul apei, dovezi ale faptului că au fost măceriţi cu brutalitate.

Bărbatul a filmat descoperirea şi a postat-o pe reţelele de socializare pentru a face cunoscut întregii lumii carnagiul şi pentru a trage un semnal de alarmă împotriva violenţei asupra animalelor, potrivit Gândul.

Acesta a mărturisit că a fost şocat să dea peste scena teribilă atât de aproape de o cunoscută zona pentru turişti, care vin special pentru a înota alături de rechini şi pentru a-i vedea de aproape.

Ulterior, Gareth a etichetat în postare mai multe asociaţii specializate în protejarea rechinilor din zonă, iar reprezentantul Asociaţiei de Protejare a Rechinior din Sabah, Aderick Chong, a declarat: „Avem nevoie de un regulament şi o lege speciale de protejare a rechinilor”, adăugând că în zonă vin turişti din toată lumea special pentru a înota alături de rechini.

Potrivit Yahoo News, mai multe comunităţi din zona respectivă vânează rechinii ca sursă de hrană. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase