Home » Natură » Moş Crăciun a venit la animalele de la Zoo Oradea – GALERIE FOTO

Moş Crăciun a venit la animalele de la Zoo Oradea – GALERIE FOTO

Moş Crăciun a venit la animalele de la Zoo Oradea – GALERIE FOTO
Publicat: 24.12.2019
Moş Crăciun a venit şi la animalele de la Grădina Zoologică din Oradea, care au avut parte de „o zi festivă”, respectiv Crăciunul animalelor. A fost ziua când leii, tigrii, leoparzii, macacii şi alte animale au primit hrana în cutii de cadouri colorate.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii ADP Oradea, chiar dacă nu au avut parte de farmecul zăpezii de altădată, angajaţii de la Zoo Oradea au intrat în Spiritul Sărbătorii Crăciunului şi au fost „Moş Crăciun” pentru animalele pe care le îngrijesc.

Galerie foto

vezi galeria
1 foto

„Îngrijitorii, împreună cu biologul Florin Ienciu şi medicul veterinar Alexandru Sârbu, au împachetat mâncarea preferată a animalelor în cutii de cadouri. Leii Zina şi Ţuţu, tigrii Yuri şi Ares, macacii japonezi Patricia şi Petre, capucinii Kikki, Frezon, Tomas, Zgherluţă, Cleo şi Muta, leoparzii, dar şi simpaticii babuini au deschis cu colţii cutiile şi au devorat ce le-a adus Moşul”, se arată în comunicatul citat.

Animalele au primit dulciuri, fructe, produse de patiserie sau carne, în funcţie de specificul fiecăruia.

Îngrijitorii, echipaţi cu căciuli de Moş, au fost încântaţi să răsfeţe animalele şi au fost răsplătiţi cu un spectacol pe măsură.

„Este un eveniment devenit deja tradiţie la Grădina Zoologică din Oradea. În acest mod ne apropiem şi mai mult de animale, le ajutăm să simtă atmosfera specială din această perioadă”, a spus Szabo Alexandru, administratorul Grădinii Zoologice din Oradea.

Zoo Oradea nu are program special de Crăciun şi de Revelion, astfel că toţi cei care vor să viziteze Grădina Zoologică o pot face potrivit programului normal de lucru, între orele 9 şi 17, ultimele bilet putând fi achiziţionate la ora 16.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase