Home » Natură » Peisaj inedit în Parcul Național Retezat. Un brad a fost împodobit cu ornamente de Crăciun

Peisaj inedit în Parcul Național Retezat. Un brad a fost împodobit cu ornamente de Crăciun

Peisaj inedit în Parcul Național Retezat. Un brad a fost împodobit cu ornamente de Crăciun
Sursa foto: Romsilva
Publicat: 06.01.2021

O persoană necunoscută a împodobit un brad dintr-o pădure din Parcul Național Retezat. Cei care administrează rezervația au lăudat inițiativa persoanei care a respectat spiritul Crăciunului fără a tăia copacul. Ei au anunțat că accesoriile vor fi înlăturate peste câteva zile.

Bradul împodobit a fost descoperit de unul dintre biologii Parcul Național Retezat, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva, compania care administrează rezervația.

„Demonstrație de bioetică din partea unui autor anonim”

„Demonstrație de bioetică din partea unui autor anonim, în Retezat. Iubitor de tradiții și natură, în același timp, acesta a ales să împodobească bradul de Crăciun în mediul său natural lăsându-l, astfel, să crească în continuare. Bineînțeles că după trecerea sărbătorilor de iarnă accesoriile de sărbătoare vor fi înlăturate pentru ca brăduțul să își recapete aspectul complet natural”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Romsilva, potrivit Mediafax.

Parcul National Retezat are o suprafață de 38.047 de hectare

Parcul National Retezat se află în județul Hunedoara. Rezervația are o suprafață de 38.047 de hectare, din care 19.988 hectare sunt păduri.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase