Home » Natură » Imagini frumoase cu o turmă de mistreți într-o poiană din Caraș-Severin

Imagini frumoase cu o turmă de mistreți într-o poiană din Caraș-Severin

Publicat: 08.07.2021

O turmă de mistreți a ocupat o poiană dintr-o pădure din Caraș-Severin. În Imaginile au fost obținute cu ajutorul unei camere de monitorizare a faunei, montată în pădure de specialiștii Romsilva.

Turma are numeroși mistreți care fie se joacă, fie caută de mâncare.

Imagini frumoase cu mistreți într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin, filmarea fiind realizată de o cameră de monitorizare a faunei instalată de colegul nostru Petru Stoicănescu”, au explicat, pe Facebook, reprezentanții Romsilva, potrivit Mediafax.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează, prin Direcția Silvică Caraș – Severin, aproape 350.000 de hectare de păduri. Din acestea, 24.685 de hectare sunt administrate de Ocolul Silvic Teregova.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase