Home » Oferte turistice » Revelion 2009 Rio de Janeiro

Revelion 2009 Rio de Janeiro

Revelion 2009 Rio de Janeiro
Publicat: 21.11.2008
Pret: 2340 EUR Tara: Brazilia Localitate: Rio de Janeiro Categorie: 4*

PERIOADA LOC /CAM DBL

28 dec 08– 06 ian 09
2340 euro

HOTEL WINDSOR PLAZA COPACABANA 4****
(www.windsorhoteis.com )

Localizare: hotel relativ nou, situat in plin centru turistic si comercial, la 2 blocuri distanta de vestita plaja Copacabana. Cazare: cele 247 de camere sunt echipate cu baie cu dus si cada separat, televizor, filme cu circuit inchis contra cost (Pay TV ), internet, mini bar, aer condionat, uscator de par, telefon si balcon. Facilitati: hotelul dispune de un restaurant cu bucatarie braziliana si internationala, 2 baruri, lounge, solarium, piscina in aer liber, sauna, sala de fitness, room service, centru de conferinte.
Masa: mic dejun bufet

HOTEL INTERCONTINENTAL 5*****

Localizare: hotel de lux, situat pe o frumoasa plaja de nisip fin, la 10 minute de centrul animat al orasului Rio, unde se poate ajunge atat cu mijloacele de transport locale cat si cu taxiul. Unul din cele mai mari mall-uri din Rio se gaseste la 200 m de hotel. Cazare: hotelul ofera o ambianta deosebita, avand camere echipate cu baie, TV satelit, telefon, filme cu circuit inchis, minibar, cafetiera, uscator de par, seif ( extra cost ), balcon cu vedere spre ocean.Facilitati: printre facilitati se numara 2 piscine tropicale, 4 restaurante printre care unul cu specific italian, 5 baruri, centru de fitness, sauna, salon de masaj, magazine, rooms service, casa de schimb valutar.
Masa: mic dejun bufet

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
TURUL ORASULUI
O plimbare de-a lungul plajelor, cu transport auto, va va oferi posibilitatea cunoasterii monumentului ridicat in amintirea celui de-al doilea Razboi Mondial, a Muzeului Modern de Arta, a noilor si vechilor catedrale, a Teatrului Municipal, precum si admirarea contrastului fantastic intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Drumul se continua catre Gradina Botanica, in trecere pe langa Palatul Guanabara (resedinta si biroul guvernatorului statului), gradina ce are o colectie din care nu lipsesc peste 700 de plante exotice, palmieri imperiali, arbori de cafea, specii ale junglei braziliene si nuferi uriasi.

TIJUCA &CORCOVADO
Din gara Cosmo Velho veti porni cu trenul pe drumul catre padurea amazoniana Tijuca si apoi catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De la inaltimea de aproximativ 700 de metri aveti o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf (tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului.

SUGAR LOAF
Dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde urcusul catre inaltimea Sugar Loaf, 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate.

PETROPOLIS
Incursiunea in vechea statiune imperiala braziliana din Montanha dos Orgaos (Muntii Organs), cu stradute pietruite si sarete, situata la numai la numai 90 de minute de hotel, va oferi prilejul vizitarii Palatului Imperial, al carui muzeu expune bijuteriile coroanei , catedralei cu mormintele regale si Goat Square cu mica gradina zoologica. Orasul va va introduce in istoria Braziliei, cu traditiile si locuitorii sai, in acest oras cultura portugheza si aspectul imperial fiind nealterate.

INSULELE TROPICALE
Dupa excursia de-a lungul pitorestii autostrazi de coasta se ajunge in satul de pescari Itacuruca, unde veti face o relaxanta croaziera in apele linistite si veti vedea numeroasele insule din golful Sepetiba. Se va face o pauza pentru explorarea uneia dintre aceste insule si se va servi un dejun bufet, bauturile nefiind incluse.

RIO BY NIGHT
Se ia cina la unul dintre cele mai animate localuri unde se serveste barbeque, iar dupa cina veti fi incantati de un spectacol veritabil de samba al “batuqueiros”, introducandu-va in ritmurile braziliene prin obiceiurile si costumele excentrice ale carnavalului.

Servicii incluse
zbor Bucuresti – Rio de Janeiro – Bucuresti ( via Paris )
● transferurile aeroport – hotel – aeroport
● 8 nopti cazare cu mic dejun in hotel Windsor Plaza Copacabana 4* sau Intercontinental 5*
● asistenta turistica locala cu ghid local vorbitor de limba engleza

Precizari
Servicii neincluse● asigurarea medicala.
● taxele de aeroport si de securitate 430 €
● cina festiva de Revelion
● excursiile si vizitele optionale
● alte servicii decat cele mentionate
Supliment single +643 euro

Reducere copii max 12 ani: 20% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ).

Pentru mai multe informatii despre oferta Revelion 2009 Rio de Janeiro consultati portalul www.besttourism.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm
DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA
DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA
Hotel Tatlises 4****
Hotel Tatlises 4****
Charter Portugalia
Charter Portugalia
Charter Costa Brava
Charter Costa Brava
Hotel Ravindra Beach Resort & Spa 4****
Hotel Ravindra Beach Resort & Spa 4****
Revelion in Iordania!
Revelion in Iordania!