Prima pagină Stiinta

Extratereştrii ar putea trăi pe noua planetă asemănătoare cu Terra

Oana Bujor 09.03.2016 | ● Vizualizări: 5507
Sursa foto: 123rf.com     + zoom
Galerie foto (2)

Anunţul astronomilor de la European Southern Observatory despre noua planetă asemănătoare cu Terra a readus în discuţie o teorie despre extratereştrii din 1950.

În 1950, Proxima b era considerată planeta de provenienţă a unui humanoid de opt metri înălţime cunoscut cu denumirea de extraterestrul Cenos, care ar fi vizitat de-a lungul secolelor Pământul.

Teoria bizară provine de la un grup de psihologi care susţin că au purtat o discuţie cu un ,,copil'' extraterestru cu opt braţe şi o structură a corpului similară cu veşmintele călugăriţelor.

În ultima perioadă, au fost descoperite sute de exoplanete, însă, spre deosebire de celelalte, Proxima b este la patru ani lumină distanţă de Terra. Membrii comunităţilor interesate de viaţa extraterestră încearcă să reanalizeze povestea extraterestrului Cenos de pe steaua Proxima Centauri. Povestea provine din confesiunea unui extraterestru din Alfa Centauri, numit ,,Hands''. Se spune că ,,Hands'' a utilizat o femeie aflată sub hipnoză pentru a-şi arăta adevărata formă, de extraterestru, unei echipe de psihologi din California, în 1957.

Creatura, cu trunchiul sub formă de dom şi cu opt braţe, susţinea că provine de pe Alfa Centauri. Inteligenţa sa se situa între cea a unui câine şi a unui om, conform unei lucrări. De asemenea, extraterestrul a explicat că el şi restul humanoizilor de opt metri înălţime au inimi multiple de cinci ori mai puternice decât cele ale oamenilor. Extratereştrii Cenos nu ar avea nevoie de somn, nu suferă de boli şi pot trăi până la 120 de ani.

În lucrare este descrisă nava cu care creaturile au călătorit, asemănătoare cu partea rotativă a unei casete, pe care aceştia au utilizat-o să viziteze Pământul în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, dar şi pentru a-i ajuta pe oameni să construiască Sfinxul, Piramidele Maiaşe, precum şi alte monumente de pe Terra.

Printre cele mai recente apariţii este cea din 2012.. Atunci când ofiţerii de poliţie se aflau lângă lacul Jaiming din oraşul Taitung, Thailanda ar fi reuşit să-i surprindă într-o fotografie.

UFOlogy Society din Thailanda a făcut în acel moment o declaraţie publică în care afirmau că în imagine apare ,,o creatură extraterestră mare,  cu trupul transparent şi cu braţe reticulare''.

Membrii societăţii au încercat de-a lungul unui an să determine dacă imaginea a fost modificată, însă nu au reuşit să-i dovedească autenticitatea.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: